BİTLİS / MUTKİ - Çığır Köyü Şehit Ahmet Tuncel İmam Hatip Ortaokulu

Mrt

ÖĞRENCİLERİMİZE MÜEZZİNLİK, VAİZLİK VE KURAN KURSU ÖĞRETİCİLİĞİ HAKKINDA UYGULAMALI OLARAK BİLGİ VERİLDİ

Mrt

DEPREM HAFTASI

Ock

Şehit olan askerlerimiz için okulumuz 8. sınıf öğrencileri Kur'an-ı Kerim okuyarak hatim indirdiler.

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMALARI YAPILDI.

CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN.

OKULUMUZDA ÖĞRENCİ TRAFİK EĞİTİMİ SEMİNERİ YAPILDI

Haz

Etkili ve lider öğretmenlik, öğretmenliğin misyonu, millî, manevi ve evrensel sorumlulukları konusunda seminer yapıldı.

Haz

Öğrencilerimizle Doğa Yürüyüşü Yaptık.

Haz

OKULUMUZDA AYET VE HADİSLER KORİDORU OLUŞTURULDU.

May

Öğrenci merkezli eğitim, aktif öğrenme, merak uyandırma, etkili sınıf yönetimi (uzaktan eğitim sürecinde sınıf yönetimi, öğrenci motivasyonu ve odaklanma) ve olumlu sınıf ortamı oluşturma konusunda beyin fırtınası yapıldı.

May

Öğrencilere yönelik akademik başarı, verimli ders çalışma teknikleri, motivasyon, zamanın kullanımı, sınav kaygısı ve YKS-LGS sınav sistemleri ile ilgili seminerler verildi.

May

Türkiye ve dünyada gerçekleşen güncel bilimsel ve teknolojik olayların, buluş ve gelişmeler konusunda sunum yapıldı.

May

Eğitim öğretim faaliyetleri ile birlikte sosyal-kültürel etkinliklerde ve toplum hizmeti çalışmaları kapsamında fidan dikme çalışması yapıldı.

May

Okulumuz fiziki mekanlarında İslam Medeniyeti Koridoru oluşturuldu.

Nis

Kur’an-ı Kerim’in ana konuları ve muhtevasına yönelik, öğrencilere, ders öğretmenimiz tarafından seminer verildi.